Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всичко зависи от това колко пари имаш, и колко си готов да вложиш след това. Може да вземеш някоя за 10к и лев да не се налага да налееш след купуването в нея, може да вземеш някоя за 6 и да ти се наложи да вкараш 10к в нея за да върви. Алфа не се славят като евтини за потдръжка коли. Моята е на реални километри, има неща за правене по нея, утре ще видим какви, но като съм се хванал на хорото, ще си го тропам до край.

Бая ги гледах из сатовете за обяви имаше за по 6-8к от 2010г. Което от където и да го погледнеш не е много реалистично, а не е като да не пишеше, "ПЕРФЕКТНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ! ПАЛИШ И КАРАШ". А като я запалиш. ако въобще успееш от 3тия път звучи като цигански катун по коледа!
    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      ами ша ма прощаваш ама нито си я запалил, нито си я гледал и вече е кръпел.
      Ше ма прощаваш ти, ама по тия автокъщи съм виждал такива адски кенефи, че наистина няма никакъв смисъл да ги палиш. Тя като е съсипана от мурдария, целия интериор потрошен и й висят сички брони и прагове, ако ще мотора да е часовник, за кво да я палиш като няма да я купиш?

Аз също правя така - влизам, оглеждам колата отвън, оглеждам я отвътре, на спокойствие - не искам да я паля, не искам да ми говори оня, нищо. Ако ми хареса, чак тогава я паля. Ако не ми хареса, ако е страшен кенеф, завъртам кецовете и си заминавам без да хабя на човека горивото да я паля и с чистата съвест че съм спестил ени 10 бона И изобщо не се срамувам от тва. Тъпите джамбази, като вкарват само адски кенефи дето в западна европа ги спират от движение и са за автоморгата, тряба да си знаят, че има хора дето тая кола даже няма й да я запалят.

Така че Кики си е съвсем прав. И съм съгласен че можеш да познаеш, че колата е кърпел и без да я палиш. А и смятам на секи му е ясно, кое е по-добре, дали да си човека с парите или човека с ламарината
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Ако искате хубави коли,пригответе хубави пари.
        Но и с малко пари ако уцелите можете да се сдобиете с хубава кола.
        2012,когато купувах моята 159-ка,цената и беше ниска за тогава,взех я на още по-ниска цена,колата беше ''кенеф'' за част от пишещите тук поради ниската цена....100 пъти съм писал,за година и половина не съм имал ядове грам с колата,с новият собственик за последно говорих на срещата на 155-ците в Самоков,той също ядове не е имал.
        Всичко е относително.

п.п.Ако и жените ги избирате като колите с мазоли по ръцете ше одите.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
          Ше ма прощаваш ти, ама по тия автокъщи съм виждал такива адски кенефи, че наистина няма никакъв смисъл да ги палиш. Тя като е съсипана от мурдария, целия интериор потрошен и й висят сички брони и прагове, ако ще мотора да е часовник, за кво да я палиш като няма да я купиш?

Аз също правя така - влизам, оглеждам колата отвън, оглеждам я отвътре, на спокойствие - не искам да я паля, не искам да ми говори оня, нищо. Ако ми хареса, чак тогава я паля. Ако не ми хареса, ако е страшен кенеф, завъртам кецовете и си заминавам без да хабя на човека горивото да я паля и с чистата съвест че съм спестил ени 10 бона И изобщо не се срамувам от тва. Тъпите джамбази, като вкарват само адски кенефи дето в западна европа ги спират от движение и са за автоморгата, тряба да си знаят, че има хора дето тая кола даже няма й да я запалят.

Така че Кики си е съвсем прав. И съм съгласен че можеш да познаеш, че колата е кърпел и без да я палиш. А и смятам на секи му е ясно, кое е по-добре, дали да си човека с парите или човека с ламарината
          Интериора да е здрав, мотора да мърка, ЕКСТЕРИОР се прави !

И за 15к има дръгели.
          Той не я е отворил и вече е кръпел. Айде няма нужда.
          Слезте на земята за тия пари не купувате кола от магазина. Същата работа като темата във фиат форума за Нова Крома. Работил и добре двигателя ама видиш ли вънка има ужулено и колата НЕ ставала.

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
          Ако искате хубави коли,пригответе хубави пари.
          Но и с малко пари ако уцелите можете да се сдобиете с хубава кола.
          2012,когато купувах моята 159-ка,цената и беше ниска за тогава,взех я на още по-ниска цена,колата беше ''кенеф'' за част от пишещите тук поради ниската цена....100 пъти съм писал,за година и половина не съм имал ядове грам с колата,с новият собственик за последно говорих на срещата на 155-ците в Самоков,той също ядове не е имал.
          Всичко е относително.

п.п.Ако и жените ги избирате като колите с мазоли по ръцете ше одите.
          Еййййй баце, все едно аз съм го писал, дейва
          ex - 147 16v multijet

Comment

• Кой ти каза, че не съм я отварял?
            Отворих я, разгледах я, седях в нея.... изцапах се....
            Как да ти обясня, че видях захабена и изморена кола?
            За чий хуй да я паля, като дори на вид не ме кефи
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
              Интериора да е здрав, мотора да мърка, ЕКСТЕРИОР се прави !

И за 15к има дръгели.
              Той не я е отворил и вече е кръпел. Айде няма нужда.
              Слезте на земята за тия пари не купувате кола от магазина. Същата работа като темата във фиат форума за Нова Крома. Работил и добре двигателя ама видиш ли вънка има ужулено и колата НЕ ставала.

Еййййй баце, все едно аз съм го писал, дейва
              Ми,тъй си е,има коли в Германия с TUV-HU/AU,има коли в Швейцария с MFK, на част от тия коли им дават и гаранция ама са по 20-30 000 лева,кой иска и му стиска да ходи и да купува.

И тук се продаваха читави 159-ки,няколко във форума даже,ама аз и друг път съм го казвал ''писането по форумите е безплатно''.

Евала на Русия,търси,намери,наброи половин торба пари,евала и на някои други,писаха,търсиха и на ''кош'' се престрашиха с чистата мисъл,че пари ще налеят.

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Кой ти каза, че не съм я отварял?
              Ти имаш цици на очите и недовидиш моооо.....
              И ти тераш 7-ца,не 59-ка.))))
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Всъщност отидох там заради друга 159, която се оказа малко по-добре, но пак беше дроб.
                Който вижда по-добре - пали и отива да гледа
                sigpic

Comment

• Другото, което е аз не съм видял и чул до сега нито един, който да е взел 59-ка позахабена (дали за малко или много кинти) и да си е написал - "Хора купих си ебати кръпела, но сега ще дам сумата Х и ще я направя перфектна". Всеки само си хвали "стоката". Като се правят скъпи ремонти - стискат се зъби, изважда се парата, но тук винаги всичко е цветя и рози
                  Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 13:45.
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• То това е така, аз с мерцедеса и ремонт и ремонт съм видял , но като цяло със супер доволен от моята А класа, за разлика от остатъка от форума. Взех я изгодно, но само така си мислех колкото дадох за нея толкова вкарах в ремонт веднага след това и сумата стана 5 цифрена. Но от тогава досега 2 години не съм дал повече от 1500 лв с консумативите в потдръжка. Но преди това , четох много, всеки викаше не взимай а класа, боклук е от сервиз няма да излезеш, в пари няма да се видиш.... е не бяха прави.

та и с 59ката се надявам да е така. а и кола се потдържа с пари, не с лафове
                    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Кой ти каза, че не съм я отварял?
                      Ок, разбрахме се.
                      Просто беше много кратък в предното описание и съм останал с грешното впечатление.
                      ex - 147 16v multijet

Comment

• Много разбирачи,много нещо.......................

П.С.Момчета аз продавам кръпел с износен салон,изтъркан волан,само на 120 000 км.,всичко сменено за 12 000 лв.,почвайте да се биете за него !!!!!!!!
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Много разбирачи,много нещо.......................

П.С.Момчета аз продавам кръпел с износен салон,изтъркан волан,само на 120 000 км.,всичко сменено за 12 000 лв.,почвайте да се биете за него !!!!!!!!
                          тоа па .. нали се отказа ма
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Ама кой то я потдържа тая кола,я кажи малко повече .... в доверенсервиз ли ходиш кажи да знаят Юзърите

Немога да разбера какво се кахърим за тия коли, просто търсиш,гледаш и взимаш, другото е вече Шанс. Имаскъпи коли екстра напудрени и не стават (особенно за ценатаси) има и ефтенки дет си ги знаеш като ги купуваш кви са "пирфектни"....
                            Аз като търсех кола си умирах за 159 ,ама кат си знам джоба и се спрях! Сега вече имам посъбран лев за 159 и взимам прилична заплата и вече по- мога да си я позволя,затова и си търся159,ама нали съм с 1000 претенции сеоказва трудна работа

П.С. Факт е и ,че аз като видя някоя дето е видимо уморена външно и като и видя педалите,волана и седялката, въобще не искам да я паля...
                            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              тоа па .. нали се отказа ма
                              Чакам сериозни оферти,да видим колко имат гащи !!!!!!!

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                              Ама кой то я потдържа тая кола,я кажи малко повече .... в доверенсервиз ли ходиш кажи да знаят Юзърите

Немога да разбера какво се кахърим за тия коли, просто търсиш,гледаш и взимаш, другото е вече Шанс. Имаскъпи коли екстра напудрени и не стават (особенно за ценатаси) има и ефтенки дет си ги знаеш като ги купуваш кви са "пирфектни"....
                              Аз като търсех кола си умирах за 159 ,ама кат си знам джоба и се спрях! Сега вече имам посъбран лев за 159 и взимам прилична заплата и вече по- мога да си я позволя,затова и си търся159,ама нали съм с 1000 претенции сеоказва трудна работа

П.С. Факт е и ,че аз като видя някоя дето е видимо уморена външно и като и видя педалите,волана и седялката, въобще не искам да я паля...
                              Да бе ок,ама волана се изтърква рано,рано-отдавна съм го казал че това не е критерии
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Всеки си има някакъв критерий за автомобил, дори моят собствен в течение на годините се промени страшно много така, че няма нужда да се налива акъл с фунията. Мнение за кола давам само от сорта на "Това видя ли го, че е счупено?" примерно и дотам, дали ми харесва или не - това са някакви субективизми, а и не я купувам аз..
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X